top of page

DE EYECATCHER OP MAAT VAN UW INTERIEUR

De fijne en elegante afwerking met strakke lijnen in combinatie met de robuustheid van het staal maken de mogelijkheden voor maatwerk in staal. Een meerwaarde voor elke woning of kantoor, zowel bij renovatie als nieuwbouw. Elke realisatie is uniek. Daarom wordt alles door EMTS steeldesign in eigen atelier gemaakt.

Elke deur is uniek en wordt ook zo behandeld, of uw interieur nu landelijk of strak is. Wij maken gebruik van hoogwaardige, duurzame en isolerende beglazing passend bij zowel het ontwerp als bij de ruimte in uw woning. Zowel de indeling als de handgreep wordt volledig volgens uw wens uitgetekend en geproduceerd. De mogelijkheden zijn eindeloos...

20181024_121242.jpg

Maak van je trap een eyecatcher in je woning. Wij maken trappen met bijpassende leuning en/of balustrade op maat voor elke ruimte, van patio binnen of buiten tot smalle traphal. Steeds oerdegelijk en stevig, maar met een verfijnde, bijna onzichtbare bevestiging en afwerking.

DSC_8999.JPG
IMG_2620.jpg

De nieuwste tak in ons gamma! Strak, fijn, puur en functioneel. Ga voor de look van puur staal dankzij onze speciale coating. Alle meubilair wordt op maat van jouw interieur of exterieur gemaakt, alles stukken zijn uniek!

 

Wist je dat wij ons stalen meubilair waar nodig ook afwerken met kussens op maat?

douche staal pieter vanrenterghem

Op zoek naar dat extraatje voor je interieur? Een exclusieve douche? Je haard de blikvanger van je zithoek maken? Of liever een uitzonderlijk verfijnde (binnen)grill in je (buiten)keuken? EMTS steeldesign houdt van speciale uitdagingen en werkt deze met de klant tot in de puntjes uit, van A-Z.

Extra cachet geven aan je zwembad en tuin? Werk je poolhouse af met stijlvolle stalen deuren. Gewone deur, schuifdeur of vouwdeuren, alle opties liggen open... (Ook mogelijk voor een 'poolhouse without a pool')

20181017_182856.jpg

Geen thermische zorgen met ons stalen buitenschrijnwerk. Wij maken gebruik van hoogwaardige stalen profielen om aan alle bouwvoorschriften voor buitenramen te voldoen.

DSC_9332.JPG
bottom of page